Täälä isossa kylässä on kuulema oikea euroviisuhuuma. Olen koittanut välttää isollakirkolla käymistä ja pysytellyt ihan täällä saariston puolella. Ennoo edes metrolla menny pitkiin aikoihin.

Toissapänä olin oikeen merellä melkeintöissä. Sumua oli aamusella ja vähän sitten päivemmällä nousi tuuli. Katteltiin vähän sataman merimerkkejä ja ohjelmoitiin valoja. Minä olin oikeen läppäritelineenä venneessä kun ohjelmointiguru joutu seisoon veneenlaidalla ja johto ei meinannu yltää siehen tolppaan.

Kyllä täälläkin kalastetaan, tuossa Lauttasaaren sillalla seisoo tusinan äijiä ja pari eukkoa kaiken päivää fiskaamassa. Niillon ämpärit mukana ja kai ne jottain silakoita saa. Hianot vavat on toisilla ja haalarippäällä kun mereltä tuulee. Ja monta viehettä siimanpäässä. Kyllä minusta on turhanaikasta semmosia kaloja onkia kun niitä saa kaupan pakastealtaalta eurovilkulla lootan. Muttaettä sillalla. Aattekaas, jos ne seisois jossai Tenonyli sillalla kans ja onkis jollain ni luulekkote että tulisko kallaa? Vai onko jäätkään vielä Tenosta lähteny?